Online totaaloplossing voor uw boekhouding, meld u nu aan!

Voorziet Mijncijfersklaar.nl ook in factuur software?

Aanmaken van verkoopfacturen

In Mijncijfersklaar.nl is vooralsnog geen sprake van een standaard geïntegreerd factuurpakket voor het aanmaken van verkoopfacturen. Oorzaak is dat verkoopfacturen meestal vanuit andere software wordt aangemaakt (operationele pakketten) of vanuit een pakket als Microsoft-Word / Excel worden aangemaakt. Indien u toch een geïntegreerde oplossing voor het maken van verkoopfacturen wenst, kunt u contact opnemen via info@mijncijfersklaar.nl en zullen wij dit alsnog voor u verzorgen.

Verwerking bij Mijncijfersklaar.nl

Facturen afkomstig vanuit andere software of facturen als bijvoorbeeld een PDF-document, kunnen worden ingescand en geüpload in het systeem van Mijncijfersklaar.nl. Bij een factuur die bestaat uit meerdere pagina’s is het belangrijk dat deze pagina’s in één bestand terechtkomen. Het scannen en uploaden principe werkt zeer eenvoudig in Mijncijfersklaar.nl.

Wij kunnen u ondersteunen bij het hanteren van een factuur lay-out, waarmee een factuur zodanig wordt aangemaakt dat deze aan wettelijke eisen voldoet en ook juist en volledig te verwerken is in het systeem van Mijncijfersklaar.nl.

 
Bent u ook uw te hoge accountantskosten zat? Word klant bij Mijncijfersklaar.nl!

- Dhr. van Doorn, Mijncijfersklaar.nl