Online totaaloplossing voor uw boekhouding, meld u nu aan!

Is Mijncijfersklaar.nl geschikt voor MKB boekhouding?

Ja, Mijncijfersklaar.nl is zelfs specifiek ontworpen voor MKB administraties. Het concept is veel meer dan een boekhoudprogramma voor boekhouden in het MKB. Bij gebruik maken van een MKB boekhoudpakket dient de ondernemer alsnog alle werkzaamheden aan de boekhouding zelf te doen. Dat is tijdrovend en het gaat vaak ook niet ineens helemaal goed. De accountant beoordeelt dan de boekhouding en dat kost dan toch weer veel geld. Mijncijfersklaar.nl is een online totaaloplossing die alle facetten van de boekhouding uit handen neemt, waardoor u als ondernemende MKB'er meer tijd overhoudt voor uw core business.

Onderscheidend vermogen voor succesvolle MKB'ers

Bij Mijncijfersklaar.nl gebeuren alle werkzaamheden vanaf het inbrengen van de boekingen, het verzorgen van de salarisadministratie, het opstellen van de jaarrekening en de fiscale aangiften door intelligente hoogwaardige software die bijna alle menselijke handelingen overbodig maakt. De MKB ondernemer die gebruik maakt van Mijncijfersklaar.nl ontvangt voor een vaste lage prijs dus heel veel meer dan alleen de mogelijkheden van een boekhoudpakket. Er is sprake van:

  • Ontzorgen op het gehele traject van een MKB boekhouding, er is geen accountant meer nodig
  • Voldoet aan de daaraan te stellen eisen vanuit wet- en regelgeving
  • Toegang tot advisering over financiële-, fiscale-, economische-, personele-, en andere aan de bedrijfsvoering gerelateerde vraagstukken vanuit de specifieke kennis van VDBA Advisory
 
Bent u ook uw te hoge accountantskosten zat? Word klant bij Mijncijfersklaar.nl!

- Dhr. van Doorn, Mijncijfersklaar.nl