Online totaaloplossing voor uw boekhouding, meld u nu aan!

Wat zijn de kosten van het uitbesteden van mijn boekhouding?

Kosten van boekhouden kunnen in vergelijkbare situaties flink uiteenlopen. De kosten van een accountant zijn meestal hoger, dan de kosten van een boekhouder. Het maakt ook verschil of u zelf werkzaamheden verricht aan uw boekhouding of dat u de boekhouding helemaal laat verzorgen. Een exact bedrag van de kosten van het uitbesteden van een boekhouding is daarom niet te geven. Bij Mijncijfersklaar.nl heeft u standaard lagere kosten voor veel meer diensten zoals automatische salarisadministratie, jaarrekening maken en belastingaangiften.

Kosten diverse werkzaamheden

De bandbreedte van de gemiddelde kosten bevinden zich tussen circa € 1.500 tot circa € 10.000 per jaar. De hoogte van deze kosten worden dan ook bepaald door de werkzaamheden die zich al of niet voordoen, bijvoorbeeld:

  • Inboeken van de financiële administratie
  • Verzorgen van de salarisadministratie
  • Het verstrekken van tussentijdse informatie vanuit de boekhouding
  • Het samenstellen van de jaarrekening
  • Het verzorgen van fiscale aangiften


De prijs die Mijncijfersklaar.nl berekend voor haar diensten kunt u zelf direct berekenen. U zult zelf zien dat Mijncijfersklaar.nl de totaaloplossing biedt tegen een scherp tarief, er komen namelijk geen hoge accountantskosten meer bij kijken.

 
Bent u ook uw te hoge accountantskosten zat? Word klant bij Mijncijfersklaar.nl!

- Dhr. van Doorn, Mijncijfersklaar.nl