Online totaaloplossing voor uw boekhouding, meld u nu aan!

Ons concept

Boekhoudprogramma totaalconcept

KPI

Mijncijfersklaar.nl biedt u tegen een vaste lage prijs per maand een perfecte oplossing aan voor het verwerken van uw boekhouding, uw salaris-administratie, de jaarrekening en uw belastingaangiften. Van A tot Z is alles rondom uw boekhouding en rapportages zodanig geregeld dat u geen zorgen meer heeft over deze activiteiten. Het werkt voor u als gebruiker uiterst eenvoudig.

Vanaf € 85,- (excl. BTW) per maand worden deze activiteiten voor u verzorgd.  Uw exacte kosten (en besparing!) kunt u hier berekenen. Bereken het verschil tussen wat u nu betaalt en de kosten van Mijncijfersklaar.nl! Transparant en eenvoudig, geen verrassingen achteraf. Door deze unieke eigenschappen is het boekhoudpakket zeer geschikt voor de boekhouding van MKB en het boekhouden voor ZZP'ers.

Maar er is meer. Behalve een goede afhandeling van uw administratie en het verzorgen van uw jaarrekening en aangiften, stellen wij de hoogwaardige adviesdiensten en accountantsdiensten van VDBA Advisory voor u ter beschikking. Hierdoor zijn specialistische adviesdiensten en/of bijvoorbeeld een accountantsverklaring binnen handbereik. Heeft u dergelijke diensten niet nodig, of wenst u deze op een andere wijze te laten uitvoeren, dan bent u vrij deze behoefte op een andere manier in te vullen. Mijncijfersklaar.nl is een online concept, waarbij door de samenwerking met VDBA Advisory een totaalconcept wordt aangeboden.

Gratis overstapservice

Op Mijncijfersklaar.nl

Als u hulp wilt bij het regelen van een goede overgang van uw huidige accountant of administratiekantoor naar Mijncijfersklaar.nl, dan kunt u gebruik maken van onze gratis service om de overstap voor u te regelen. Bij aanmelding kunt u aangeven van deze gratis service gebruik te willen maken.

Wij nemen dan de taak op ons om de overgang professioneel en succesvol te laten verlopen.

Extra voordeel actie

Uw administratie 2014

Zit u nog met uw administratie van 2014 in uw maag? Deze kunnen wij ook voor u verwerken tegen onze zeer aantrekkelijke tarieven. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via info@mijncijfersklaar.nl. Zo hoeft u met de administratie van het vorige jaar niet alsnog naar uw oude accountant.

Uw hele boekhouding 2014, uw jaarcijfers 2014 en uw belastingaangiften over 2014 worden dan door Mijncijfersklaar.nl verzorgd voor dezelfde lage prijs als die u in 2015 betaalt.

 
Bent u ook uw te hoge accountantskosten zat? Word klant bij Mijncijfersklaar.nl!

- Dhr. van Doorn, Mijncijfersklaar.nl