Online totaaloplossing voor uw boekhouding, meld u nu aan!

Mijncijfersklaar.nl geïntegreerd in BiedMeer webshops

Administratieve dienstverlener Mijncijfersklaar.nl en webshop exploitant BiedMeer kondigen een nauwe samenwerking aan waarmee de administratiekosten voor webwinkels sterk kunnen worden gereduceerd. Doordat de beide ondernemingen gezamenlijk een koppeling hebben ontwikkeld, kunnen de verkopen van webshops automatisch één op één worden opgenomen in de boekhouding. Hierdoor kunnen ondernemers een flinke kostenbesparing realiseren.

De voordelen

Het grote voordeel van de samenwerking is dat de vaak relatief grote hoeveelheden facturen van webshops als gevolg van een één-op-één koppeling automatisch in de boekhouding van de ondernemer kunnen worden verwerkt. Hierdoor verkrijgt de ondernemer steeds een actueel inzicht in zijn financiële positie. Daarnaast is Mijncijfersklaar.nl meer dan een regulier boekhoudpakket, het is als het ware een boekhoudrobot die ook de BTW-aangifte doet, de jaarrekening maakt en belasting aangiften uitwerkt, aldus de directie van Mijncijfersklaar.nl. Door deze automatiseringsslag, kunnen veel ondernemers een sterke besparing realiseren zowel in geld als in arbeid. Het voeren van de administratie kost immers veel minder tijd, en de accountant en/of boekhouder wordt overbodig.

Uitgebreide dienstverlening

BiedMeer heeft met deze samenwerking een belangrijke pijler toegevoegd aan een reeds uitgebreid pallet van dienstverlening. Behalve een automatiseringsslag, is het een voordeel dat beide ondernemingen een volledig online product aanbieden. Daarmee wordt klanten van BiedMeer een totaalconcept aangeboden. Voor klanten van BiedMeer die gebruik maken van de optie tot exporteren van facturen, wordt de koppeling overigens gratis tot stand gebracht.

Door de steeds verdergaande digitalisering en automatisering zijn steeds meer ondernemers klaar voor een online verwerking van hun administratie, en neemt het aantal actieve webwinkels nog altijd fors toe. De beide zakenpartners verwachten in een tijdsbestek van enkele maanden honderden internetondernemers van deze nieuw aangeboden dienstverlening te kunnen voorzien.

BiedMeer

BiedMeer is een webshop service waarmee ondernemers zelf producten online kunnen verkopen. Hierdoor is het voor iedereen mogelijk om eenvoudig, zonder specifieke kennis, een webwinkel te beginnen. Als aanbieder neemt zij alle technische zaken uit handen, en de webshops zijn altijd voorzien van een compleet pakket met webruimte, onderhoudstool, dataverkeer en koppelingen met betaalsystemen, vergelijkingssites en de mogelijkheid tot het koppelen met Mijncijfersklaar.nl. BiedMeer is actief sinds 1999 en faciliteert dagelijks meer dan 24.000 webwinkels.

Mijncijfersklaar.nl

Mijncijfersklaar.nl is een aanbieder in de markt van online dienstverlening voor administratie, jaarrekening en belastingaangiften. Middels hoogwaardige technologie kunnen kleine zelfstandige ondernemers tegen zeer scherpe tarieven hun administratie uitbesteden, de jaarrekening laten samenstellen en belastingaangiften laten opmaken. Dit maakt de accountant overbodig! Modulaire opbouw in de vorm van een maandabonnement maakt de prijzen zeer transparant. Mijncijfersklaar.nl is actief sinds 2011 en heeft sindsdien een sterke autonome groei geëffectueerd door een no-nonsense aanpak en het aanbieden van prijstechnisch aantrekkelijke en kwalitatief goede administratieve dienstverlening.

 
Bent u ook uw te hoge accountantskosten zat? Word klant bij Mijncijfersklaar.nl!

- Dhr. van Doorn, Mijncijfersklaar.nl